15 червня 2010 р.

Батон з кунжутом

Вода - 260 мл
Вершкове масло - 40 г
Борошно - 500 г
Сіль -1 ч. л.
Цукор -1,5 ст. л.
Яєчний жовток - 1 шт. ( для змазування поверхні),
Сухі дріжджі - 1,75 ч. л.
Кунжутне насіння - для присипки

Режим: «Тісто»

Замішане тісто викласти на застелену пергаментом пательню. Розділити тісто на 2 частини і розгорнути його. Розкатану частину згорнути і загнути краї. Надати тісту форму батона, зробити надрізи й дати постояти приблизно 20 хвилин. Після цього збити жовток, змазати поверхню батонів і присипати кунжутом.
Розігріти духовку до 200°С и поставити в неї лист із батонами. Випікати 10 хвилин при температурі 200°С, потім ще 20 хвилин при температурі 175-180°С.

0 Comments: