Вода - 260 мл
Вершкове масло - 40 г
Борошно - 500 г
Сіль -1 ч. л.
Цукор -1,5 ст. л.
Яєчний жовток - 1 шт. ( для змазування поверхні),
Сухі дріжджі - 1,75 ч. л.
Кунжутне насіння - для присипки
Режим: «Тісто»
Замішане тісто викласти на застелену пергаментом пательню. Розділити тісто на 2 частини і розгорнути його. Розкатану частину згорнути і загнути краї. Надати тісту форму батона, зробити надрізи й дати постояти приблизно 20 хвилин. Після цього збити жовток, змазати поверхню батонів і присипати кунжутом.
Розігріти духовку до 200°С и поставити в неї лист із батонами. Випікати 10 хвилин при температурі 200°С, потім ще 20 хвилин при температурі 175-180°С.
15 червня 2010 р.
Батон з кунжутом
Опубліковано Unknown о 16:03
Мітки: Білий хліб
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment