3 січня 2011 р.

Білий хліб

Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette

Вага: 1000 г
Час: 3 години. 39 хв

Інгредієнти
• Тепла вода: 400 мл
• Сіль: 2 ч. л.
• Цукор: 1 ст. л.
• Пшеничне борошно: 700 г (3 1⁄2 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 1,5 ч. л.

Додатково ви можете додати один з наступних інгредієнтів:
• Часточка часнику: 3
• Ріпчаста цибуля: 2
• Оливки: 125 г
• Грудинка, нарізана брусочками: 200 г
• Ковбаса «чорисо» 100 г (замість ковбаси «чорисо» можна використовувати будь-яку іншу ковбасу)

Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, сіль, цукор. Потім додайте борошно й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
Після звукового сигналу додайте, за бажанням, один з додаткових інгредієнтів (часник, ріпчасту цибулю…).
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера.

0 Comments: