Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Для готування 4 міні-багетів вагою 100 г кожен
Час: 2 години. 03 хв
Інгредієнти
• Тепла вода: 165 мл
• Цукор: 1 ст. л.
• Сіль: 3/4 ч. л.
• Пшеничне борошно: 125 г (2⁄3 мірної склянки)
• Житнє борошно: 125 г (2⁄3 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 3/4 ч. л.
• Ізюм: 75 г
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити
кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, цукор і сіль. Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 12 і натисніть на кнопку «Старт».
Після першого звукового сигналу додайте ізюм у тісто.
Після другого звукового сигналу відкрийте хлібопічку й вийміть тісто.
Розділіть його на 4 рівні частини, з яких виготовте багети, потім обваляйте багети в борошні.
Розкладіть їх на підставкy для випікання «багет», і зробіть кілька поперечних насічок. Знову натисніть на кнопку «включити - виключити».
29 листопада 2010 р.
Багети з ізюмом
Опубліковано Unknown о 21:17
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment