29 листопада 2010 р.

Багети з ізюмом

Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Для готування 4 міні-багетів вагою 100 г кожен
Час: 2 години. 03 хв

Інгредієнти
• Тепла вода: 165 мл
• Цукор: 1 ст. л.
• Сіль: 3/4 ч. л.
• Пшеничне борошно: 125 г (2⁄3 мірної склянки)
• Житнє борошно: 125 г (2⁄3 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 3/4 ч. л.
• Ізюм: 75 г

У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити
кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.

Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, цукор і сіль. Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 12 і натисніть на кнопку «Старт».
Після першого звукового сигналу додайте ізюм у тісто.
Після другого звукового сигналу відкрийте хлібопічку й вийміть тісто.
Розділіть його на 4 рівні частини, з яких виготовте багети, потім обваляйте багети в борошні.
Розкладіть їх на підставкy для випікання «багет», і зробіть кілька поперечних насічок. Знову натисніть на кнопку «включити - виключити».

0 Comments: