- Уважно прочитайте інструкцію до вашої хлібопічки й дотримуйтесь наведених у ній рецептів: хліб, який можна випекти за допомогою вашої хлібопічки, відрізняється від хліба, який готується вручну.
- Всі продукти повинні мати кімнатну температуру. Результат у великий мірі залежить від якості й свіжості використовуваних продуктів.
- Стежте за тим, щоб термін придатності компонентів не минув. Зберігайте їх у сухому прохолодному місці.
- Для приготування хліба, здоби й пирогів використовуйте високоякісне борошно.
- Точне дозування борошна має вирішальне значення для якості вашої випічки. Тому рекомендується зважувати борошно за допомогою кухонних терезів.
- Не перевищуйте порцій, зазначених у рецептах.
- Використовуйте активні сухі пекарські дріжджі в пакетику, але в жодному разі не соду або інші "хімічні дріжджі".
- Ретельно дотримуйте дозування й порядок додавання компонентів, зазначених в рецепті.
- Стежте, щоб дріжджі не перебували в безпосередньому контакті з сіллю.
- Щоб не порушувати процес бродіння тіста, рекомендується відразу завантажити всі компоненти в чашу. Небажано відкривати кришку під час роботи хлібопічки.
- Спечений хліб буде мати більш щільну м'якушку, чим хліб, придбаний у магазині.
20 січня 2010 р.
Практичні поради по випічці хліба
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment