Для хлібопічки Delonghi BDM 075
Мука 500 г (3 склянки)
4 яйця по 60 г
½ ч. л. солі
3 ложки води
1. Збийте яйця з водою та влийте в форму.
Додайте муку та сіль, приберіть муку, яка випадково висипалась мимо форми.
2. Вставте форму в хлібопічку та закрийте кришку.
3. Натисніть кнопку МЕНЮ, виберіть програму 11 – ТІСТО ДЛЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ та натисніть START/STOP.
Тісто вийде готове для обробки.
Вихід продукту: 600 г тіста
.
Примітка: якщо тісто буде занадто липким, додайте муки.
Тісто зі шпинатом: додайте до інгредієнтів рецепту 100 г шпинату, коли той добре стече.
Тісто з томатом: додайте до інгредієнтів рецепту 2 ложки томатної пасти.
2 січня 2011 р.
Тісто для макаронних виробів
Опубліковано Unknown о 23:56
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment