4 квітня 2012 р.

Хліб з пивом та салом

Для хлібопічки Delonghi BDM 075

Вага хліба: 750 г

Пиво 140 мл
Вода 140 мл
Олія 20 г
Грудний шпиг, смажений ⅓ склянки
Гірчиця 1 ложка
Цибуля, нарізана ½ склянки
Сіль 1 ½ ч. л.
Цукор 1 ч. л.
Мука 600 г (3¾ склянки)
Сухі активні дріжджі 1 ½ ч.л.

1. Налийте воду та пиво в форму.
Додайте олію, сало, цибулю та гірчицю, помішайте пластиковою лопаточкою.
Змішайте цукор з мукою, додайте сіль та висипте в форму. Зробіть невеличку ямку, в неї
насипте дріжджі.
Приберіть муку, яка випадково висипалась мимо форми.
2. Вставте форму в хлібопічку та закрийте кришку.
3. Натисніть кнопку МЕНЮ та виберіть програму 1 – КЛАСИЧНИЙ.
4. Виберіть рівень засмаження, вагу хліба та натисніть START/STOP.

Примітка: цей рецепт підходить лише для хліба вагою 750 г.

0 Comments: