Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Вага : 1000 г
Час : 3 години. 42 хв.
Інгредієнти
• Тепла вода: 290 мл
• Молоко: 115 мл
• Соняшникова олія: 1 ст. л.
• Сіль: 2 ч. л.
• Цукор: 1,5 ст. л.
• Пшеничне борошно: 330 г (1 2⁄3 мірної склянки)
• Цільне борошно: 165 г (4⁄5 мірної склянки)
• Житнє борошно: 165 г (4⁄5 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 2 ч. л.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, молоко, соняшникову олію, сіль і цукор.
Потім додайте три види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 3, вага хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладете хліб з контейнера.
Для ілюстрації: випічка з темно-золотавою скоринкою.
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
1 квітня 2014 р.
Селянський хліб
Опубліковано Unknown о 22:35
Мітки: Рецепти для хлібопічки Moulinex, Хліб з додаванням додаткових інгредієнтів
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment