25 грудня 2013 р.

Піца

Для хлібопічки Kenwood BM450 (13 програма)

Інгредієнти (для 2 шт. - 30 см.):
Вода 250 мл
Оливкова олія 1 ст. л.
Невибілене борошно для приготування білого хліба 450 г
Цукор 1 ч. л.
Сіль 1,5 ч. л.
Сухі дріжджі (що легко перемішуються) 1 ч. л.

Наповнювач:
Паста із сушених томатів 8 ст. л.
Сушений орегано 2 ч. л.
Сир моцарела, нарізаний 280 г
Свіжі томати-сливки, крупно нарізані 8
Жовтий перець, без насіння, порізаний у вигляді стрічок 1
Зелений перець, без насіння, порізаний у вигляді стрічок 1
Гриби, порізані 100 г
Сир Dolcellate, дрібно нарізаний 100 г
Шинка Парма, розірвана на шматочки 100 г
Свіже натертий сир Пармезан 50 г
Свіже листя базиліку 12
Оливкова олія 2 ст. л.

1. Витягніть тацю із приладу і встановіть тістомішалку.
2. Налийте у тацю воду та оливкову олію. Додайте борошно, сіль та цукор.
3. Зробіть всередині борошна ямку але так, щоби не дістати рідину й додайте дріжджі.
4. Установіть та зафіксуйте тацю для хліба всередині приладу. Оберіть програму PIZZA DOUGH (ТІСТО ДЛЯ ПІЦИ) в МЕНЮ. Натисніть «пуск». Змажте олією тацю для піци або лист для випікання.
5. Наприкінці циклу витягніть тісто та покладіть його на посипану борошном поверхню. Трошки обімніть тісто. Розкатайте тісто й зробіть 30 см (12 дюймовий) круг, а потім покладіть його на підготовлену тацю або на лист.
6. Увімкніть режим підігріву духовки 220°C/425°F/Gac 7. Нанесіть пасту із сушених томатів на основу піци. Присипте зверху орегано та додайте дві треті сира моцарела.
7. Насипте томати, перець, гриби, додайте сир dolcellate, шинку Парма, решту сиру моцарела та Пармезан, листя базиліку. Посоліть та поперчіть, а також покропіть оливковою олією.
8. Випікайте 18-20 хвилин або до появи золотавого кольору, та одразу ж подавайте до столу.

0 Comments: