15 листопада 2013 р.

Житній хліб по-овернському

Для хлібопічки Moulinex XXL BaguetteВага: 1000 г
Час: 3 години. 39 хв

Інгредієнти
• Тепла вода: 600 мл
• Сіль: 2 ч. л.
• Пшеничне борошно: 200 г (1 мірна склянка)
• Житнє борошно: 500 г (2 1⁄2 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 1 ч. л.

У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.

Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода й сіль.
Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера.

0 Comments: