13 грудня 2013 р.

Багети з медом і вівсяними пластівцями

Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette

Для готування 4 міні-багетів вагою 100 г кожен
Час: 2 години. 03 хв.

Інгредієнти
• Тепла вода: 175 мл
• Сіль: 3/4 ч. л.
• Мед: 30 г
• Пшеничне борошно: 210 г (1 мірна склянка)
• Житнє борошно: 40 г (1⁄4 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 3/4 ч. л.
• Вівсяні пластівці: 25 г

У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити
кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.

Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, мед і сіль.
Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 12 і натисніть на кнопку «Старт».
Після звукового сигналу відкрийте хлібопічку й вийміть тісто.
Розділіть його на 4 рівні частини, з яких виготовте багети.
Змочіть їх водою, після чого обваляйте у вівсяних пластівцях.
Розкладіть «заготовки» з тіста на підставку для випікання «багет».
Зробіть глибокі надрізи за допомогою ножиців і розведіть місця надрізів у сторони для надання їм форми «колоса».
Знову натисніть на кнопку «включити - виключити».

0 Comments: