- Відразу по закінченню випічки вдягніть рукавички й вийміть хліб з форми. Дайте хлібу охолонути протягом як мінімум години й наріжте його електричним або гостро заточеним зубчастим ножем.
- Якщо ви бажаєте подати до столу гарячий хліб, рекомендуємо різати його скибками товщиною не менш 2,5 см. (1 дюйм), щоб шматки вийшли однаковими.
- Зберігайте хліб в упаковці, що герметично закривається, у сухому і прохолодному місці. Не кладіть його в холодильник, тому що в цьому випадку хліб збезводнюється й черствіє.
- Так як домашній хліб не містить консервантів, він висихає й черствіє швидше промислово виготовленого заводського хліба.
- Проте він зберігає свіжість близько 2 днів. Хліб, до складу якого входять яйця й не входять жирні речовини, рекомендується з'їсти в перший же день.
- Якщо ви бажаєте заморозити домашній хліб, використовуйте пакети або плівку для заморожування продуктів. Хліб потім можна розморозити при кімнатній температурі або в мікрохвильовій печі.
21 січня 2010 р.
Нарізання й зберігання домашнього хліба
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment