Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Вага: 1000 г
Час: 3 години. 39 хв
Інгредієнти
• Тепла вода: 500 мл
• Едем: 200 г (замість сиру Едем можна використовувати будь-який інший сир)
• Сіль: 2 ч. л.
• Пшеничне борошно: 500 г (2 1⁄2 мірної склянки)
• Житнє борошно: 150 г (3⁄4 мірної склянки)
• Цільне борошно: 50 г (1⁄4 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 1 ч. л.
• Зерна маку: 40 г
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, сир Едем, сіль і зерна маку.
Потім додайте три види борошна й сухі дріжджі. Поставте контейнер у хлібопічку. Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера
Для ілюстрації: випічка з темно-золотавою скоринкою.
26 грудня 2010 р.
Голландський хліб
Опубліковано Unknown о 16:24
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment