Борошно - 350 г
Вода - 150 г
Молоко - 100 мл
Сіль - 1,5 ч. л.
Сухі дріжджі -1 ч. л.
Цукор - 1 ст. л.
Часник - 2-3 зубчика.
Вершкове масло - 30 г
У гарячій воді розтопити вершкове масло. Туди ж додати сіль і цукор. Коли вода стане теплою, вилити її в контейнер хлібопічки. Борошно змішати із дріжджами і також висипати в контейнер.
Режим: «Багети».
Часник натерти на дрібній тертці. Після сигналу хлібопічки дістати тісто з контейнера. Розділити його на 4 частини. Кожний шматочок розім'яти в овальний корж, краї підігнути до центру і знову розім'яти руками. Повторити цю процедуру 3-4 рази. Востаннє центр кожного коржа намазати, використовуючи пензлик, чвертю здрібненого часнику.
Розкласти багети по формах. Ножем зробити 3-4 надрізи навкіс на багетах, змазати водою і поставити в хлібопічку.
Готові гарячі багети перекласти на дошку, збризкати водою, накрити рушником і дати хлібу «відпочити».
24 травня 2010 р.
Часниковий багет
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment