24 травня 2010 р.

Багети із сиром


Борошно - 250 г
Молоко - 150 мл
Вершкове масло - 50 г
Яєчні жовтки - 2 шт.
Сухі дріжджі -1ч. л.
Цукор - 1 ст. л.
Сіль -0,5 ч. л.
Сир едам - 100 г

Борошно змішати із дріжджами. Молоко трохи підігріти, додати розтоплене вершкове масло й злегка збиті жовтки. Вилити приготовлену суміш у контейнер хлібопічки, посипати цукром, сіллю та перемішати. Засипати борошно і поставити контейнер у хлібопічку.

Режим: "Багети".

Готове тісто розділити на 4 частини. Сир натерти на тертці. Кожний шматочок тіста розім'яти, краї підігнути до центру і знову розім'яти в корж. Повторити цю процедуру 3-4 рази. Востаннє в центр коржа покласти тертий сир. Розкласти багети по формах хлібопічки. Ножем зробити 3-4 надрізи навкіс на багетах, змочити водою і поставити в хлібопічку.

0 Comments: