Почуття, яке ви відчуваєте, побачивши хлібопічки Ariete 121, схоже на нервове тремтіння в кінчиках пальців запеклого голлівудського продюсера: «Клянуся вам, ця крихта стане зіркою!» Хлібопічка Ariete 121 зіркою, безсумнівно, стане.
Яскравою й чарівною зіркою на хлібобулочному небокраї всіх, хто цінує домашню випічку, уміє її готувати й насолоджуватися нею. «Уміти готувати» з автоматичною хлібопічкою – означає почувати сумісність інгредієнтів майбутнього хлібця, оскільки з усім іншим хлібопічка впорається сама: замісить тісто, дасть йому підійти, випече бездоганний буханець.
ут вам допоможуть численні сайти й колекції рецептів для хлібопічок, у яких є й рецепти для починаючих пекарів, і справжні шедеври на основі борошна різних сортів, овочевих і фруктових пюре, кунжутного насіння, спецій, часнику, сиру, зелені, бекону й т.п. Єдине, за чим вам доведеться ретельно стежити, це за точним відмірюванням ваги інгредієнтів, для цього ми рекомендуємо не тільки використовувати мірний посуд, але й придбати електронні ваги: тільки вони гарантують точну відповідність рецептурі продуктів від різних виробників.
Домашня хлібопічка Ariete 121 економічна, невелика, споживає винятково мало потужності (450 Вт проти 600-700 у подібних моделей), але при цьому запропонує вам повноцінні 12 програм, 3 розміри буханця (500, 750 і 900 грамів) і інші корисні функції. Уже випечений хліб зберігається в хлібопічці гарячим протягом години, а таймер відстрочки запуску, розрахований на час до 13 годин, дозволить вам засипати все компоненти для тіста у відро хлібопічки, запрограмувати прилад і забути про нього до того моменту, як ваші ніздрі не відчують божественний аромат.
Оглядове вікно, розташоване зверху хлібопічки, дозволить вам трошки за нею підглядати. Обмовимося відразу: до розгадки таємної технології, завдяки якій хлібець із Ariete 121 виходить таким ніжним і м'яким, вас це не наблизить. Але приємно знати, що ви контролюєте процес і одноосібно зчитуєте показання зі зручного цифрового дисплея. Хлібопічка Ariete 121 – неймовірний прилад, по зовнішньому вигляду якого неможливо здогадатися про його ціну, а по якості одержуваної випічки можна лише захопитися технологіями Ariete.
30 березня 2010 р.
Хлібопічка Ariete 121
Опубліковано Unknown о 11:21
Мітки: Хлібопічки Ariete
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment