Хлібопічка – це дивна розробка невгамовних інженерів. Можливо, саме цієї новації бракувало ще Вашій кухні. Що вміє робити хлібопічка? Простіше запитати, чого вона не вміє. З її допомогою ви можете спекти в домашніх умовах хліб із пшеничного або житнього борошна, французький хліб із хрусткою скоринкою й повітряною текстурою, кекс і можете приготувати тісто для піци. Звичайно, домашні хлібопічки мають від 5 до 7 основних режимів випічки:
- випічка – це автоматичне перемішування інгредієнтів, підняття й випічка тіста.
- швидка випічка
- випічка для бутербродів. У Вас вийде буханець середніх розмірів з м'якою скоринкою.
- випічка з родзиинками. У цьому випадку розумна машина повідомить Вас, коли настав час закладати родзинки та інші сухофрукти. тісто.
- Ви зможете замісити тісто для піци, булочок, круасанів, пиріжків та іншого.
Багатогодинний таймер дозволить Вам зробити закладку продуктів увечері. А до ранкового чаю вже все буде готове. Ви можете вибрати на свій смак розмір буханця й колір скоринки. На те, щоб виготовити тісто для піци в хлібопічці піде 45 хвилин, а на те, щоб спекти французький хліб – 6 годин. Але помітьте, піде в неї, а не у Вас!
Усе, що повинно бути зняте й вимите в цій хлібопічці, легко знімається й легко миється. Виробники не лінуються публікувати в інструкціях рецепти: «шоколадний хліб», «здобний апельсиновий хліб», «хліб мармуровий», «хліб із сиром та ковбасою», «хліб з горіхами й медом», «фруктовий хліб». Спробувати все це на смак ще краще, ніж про це читати. І ще, хлібопічка навіть варення може робити.
Розмір хлібопічки набагато скромніший, чим, скажемо, у мікрохвильовки. Тому підшукати їй місце на кухні зовсім просто. Важить близько 7 кг – це не дуже багато. Має захист від перебоїв електроенергії. Але є одне «але» – споживання енергії в неї досить солідне (550 Вт). Хоча, у порівнянні з усіма її перерахованими вище перевагами, цей недолік не такий вже й істотний.
0 Comments:
Post a Comment