30 березня 2010 р.

Хлібопічка Binatone BM-2068


Чудова хлібопічка Binatone BM-2068 забезпечить вашу родину найкращим хлібцем: смачним, свіжим, рівномірно пропеченим, покритим скоринкою, ступінь запікання якої ви зможете вибрати самі. Вона може похвастатися всіма опціями й функціями, які необхідні для сучасної хлібопічки!

По-перше, це приємний дизайн: корпус хлібопічки, що не нагрівається, виконаний з надійної нержавіючої сталі, він компактний і відмінно впишеться в будь - яку кухню. Рідкокристалічний дисплей хлібопічки порадує вас зручним і гарним підсвічуванням, а сенсорна панель керування миттєво відреагує на кожний ваш рух.

По-друге, 12 режимів готування випічки, серед яких є швидка випічка, солодкий хліб, французький хліб і багато інших автоматичних рецептів. Крім того, у хлібопічці можна приготувати легкий джем з будь-яких сезонних фруктів або ягід (підійдуть і заморожені), а так само замісити чудове тісто для вареників, пельменів або піци.

Хлібопічка Binatone BM-2068 самостійно замішує тісто, забезпечує його підйом, починає процес випічки – вам, який би рецепт ви не вибрали, залишиться тільки насипати у відро хлібопічки компоненти для майбутнього хліба. А звуковий сигнал про додавання нових інгредієнтів ваша хлібопічка подасть вам сама. До речі, відро хлібопічки знімається, і має антипригарне покриття, що значно спрощує його миття.

Уже спечений хліб у хлібопічці Binatone BM-2068 зберігається теплим протягом години. Розмір буханця ви можете вибирати з мінімально припустимого в 750 грамів – і максимально припустимого, в 900 грамів. У комплекті з хлібопічкою поставляються мірна ложечка й градуйований стаканчик, тому процес відмірювання всіх рідких і сипучих компонентів стає простим і акуратним.

Домашня хлібопічка Binatone BM-2068 оснащена таймером відкладеного запуску, розрахованого на час до 13 годин. Це означає, що поки ви відпочиваєте, спите або працюєте, ваша хлібопічка ввімкнеться – безшумно й безпечно! - і приготує ароматну випічку до сніданку або вечері.

Отже, залишилося вивчити нові рецепти – і вперед, до скорення хлібобулочних вершин!

А втім, і хліб, приготовлений по традиційних рецептах значно перевершує магазинний. Тільки пам’ятайте, що багато випічки взапас готовити не слід: хліб, приготовлений у хлібопічці, черствіє швидше купованого через відсутність консервантів, але ж саме тому він смачніше й корисніше.

0 Comments: