14 квітня 2010 р.

Про хлібопічку Delonghi BDM 125 S


Хлібопічка Delonghi BDM 125 S забезпечить вашу родину найкращим хлібом: свіжим, смачним, рівномірно пропеченим, покритим скоринкою, колір якої ви зможете вибрати на свій смак. Вона може похвастатися всім необхідним набором програм і функцій, які повинна мати сучасна хлібопічка.

Модель обладнана диспенсером - пристроєм, який дозволяє автоматично додавати під час замісу в тісто ізюм, горіхи або сухофрукти, і значить, одержувати смачний, солодкий і поживний хліб. Його, до того ж, можна намазати варенням власного виготовлення - хлібопічка Delonghi BDM125 S має відповідний режим, що дозволяє приготувати смачний джем із слив, абрикос, малини або будь-яких інших ягід та фруктів.

Дана модель має таймер, за допомогою якого можна встановлювати відстрочку в готуванні хліба до 15 годин; так ранком ви прокинетеся від запаху свіжоспеченого хліба, а також зможете залишити включену хлібопічку без догляду, займаючись своїми справами за межами будинку.

Безпечний корпус «cool touch»
Робить випікання хліба більш безпечним, навіть у присутності дітей.

Контрольне вікно
Дозволяє відслідковувати кожну стадію готування хліба.

Функція збереження хліба гарячим протягом 60 хвилин
Зберігає хліб гарячим протягом години після закінчення процесу випічки.

Зміна рецепта в процесі випікання
Технологічні характеристики пристрою дають вам повну свободу при випічці хліба. Ви можете вносити зміни в рецепт безпосередньо в процесі його виконання: досить нажати кнопку MODIFY для переривання роботи хлібопічки, і натиснути на кнопку Таймер для зміни поточної фази. Натисніть знову кнопку MODIFY, щоб знову запустити цикл випічки.

Основні програми хлібопічки BDM 125 S:

Класичний хліб
Основна програма, яка дозволить вам спекти від 700 г до 1,25 кг смачного та запашного хліба

Швидка випічка
Спеціальний режим, розроблений для прискорення випікання, функція Turbo використовується для скорочення загальної тривалості циклу готування хліба. Хліб, випечений за допомогою цієї програми, виходить нижче й щільніше за рахунок скорочення часу підйому тіста

Бездріжджова випічка
Спеціальна програма для тих, хто страждає алергією на клейковину (глютен), що міститься в хлібі.

Хліб з непросіяного борошна
Хліб з непросіяного борошна готується трохи довше, із - за того, що таке тісто довше піднімається. Внаслідок цього при більшій тривалості готування такий хліб має більш щільну консистенцію.

Солодка випічка
Цей цикл випічки застосовується для хліба, який готовлять із додаванням додаткових солодких інгредієнтів - цукру, сухофруктів або шоколаду

Французький хліб
Використовуйте цей цикл, якщо Вам потрібно спекти хліб з більш хрусткою скоринкою, як у французького або італійського хліба. Цю програму також можна використовувати при випічці хліба з низьким вмістом цукру й жирів

Торти
За допомогою цієї програми ви зможете готовити смачні й ароматні домашні торти. Вона застосовується для замісу та випічки тортів

Кекс
Ця програма дозволяє спекти солодкі й смачні кекси вагою 1 кг за одну годину двадцять хвилин.

Варення
Завдяки цьому режиму Ви зможете готовити цілий рік свіже, солодке й ароматне варення

Електрична духовка
При виборі даного режиму хлібопічка готовить, як звичайна духовка

Заміс тіста для локшини
Цей режим дозволяє приготувати тісто для виготовлення домашньої локшини. Готове тісто помістіть в машинку для формування пасти, і ви одержите домашню локшину.

Заміс тіста для піци
Програма, яка дозволяє вимішувати тісто для булочок, круасанів і піци для випікання в конвекційній печі.

0 Comments: