14 квітня 2010 р.

Про хлібопічку Kenwood BM 350

Хліб безсумнівно відіграє дуже важливу роль у нашому харчуванні, оскільки в ньому є життєво важливі вітаміни, мінерали й протеїн. Хліб з борошна грубого помелу та хліб з різних зернових сумішей також є джерелом живильних волокон. Хлібопічка Kenwood BM 350 допоможе вам перетворити набір інгредієнтів у смачний золотистий буханець хліба, беручи на себе всю важку роботу з замісу тіста та випіканню. До особливостей хлібопічки можна віднести те, що вона має спеціальну програму Rapid Bake, яка дозволить випікати хліб швидше чи не в 4 рази - усього лише за 58 хвилин.

Вибір кольору скоринки
Кнопка кольору скоринки дозволить вам автоматично вибрати температуру й час випічки, щоб скоринка вийшла світлою, середньою або темною.

Таймер затримки
За допомогою таймера можна включити режим затримки процесу випікання на 12 годин.
Це дозволить вам засипати всі необхідні компоненти, запрограмувати хлібопічку й забути про неї до того моменту, поки дім не наповниться чудовим ароматом свіжоспеченого хліба

Режим збереження тепла
У моделі Kenwood BM 350 передбачена функція збереження випічки теплої протягом 1 години

Захист від збоїв електроживлення
Модель BM 350 обладнана захистом від перебоїв живлення на 8 хвилин у випадку, якщо відбувається перевантаження в мережі електроживлення або короткочасне відключення електроенергії. Після відновлення подачі електроживлення хлібопічка продовжить програму з того моменту, коли вона була припинена

Технічні характеристики Kenwood BM 350:
- Потужність: 645 Вт
- Максимальна вага випічки: 1 кг
- Кількість програм випічки: 14
- Регулювання ваги випічки: 500/750 г або 1 кг
- Форма випічки: буханець
- Вибір кольору скоринки
- Вбудований таймер
- Підтримка температури
- Віконце огляду
- Матеріал корпуса: пластик


Програми Kenwood BM350:
Звичайний білий - застосовується для будь-якого рецепта хліба з використанням білого борошна в якості основної. Також для цієї програми можна брати темне борошно.
Швидка випічка - може бути використана для зменшення циклу випічки білого хліба (58 хвилин). У цій програмі також можна випікати готові хлібні суміші.
Випічки хліба з борошна з висівками - використовується для рецептів хліба з борошна грубого помелу борошна або з висівками в якості основи.
Здоба - за допомогою цієї програми випікається хліб при низькій температурі для зменшення потемніння тіста з високим змістом цукру.
Французький хліб – з використанням цієї програми хліб буде мати хрустку скоринку і вона більшою мірою підходить для випічки буханців, що не містять жиру й цукру.
Джем - автоматично варить джем з свіжих фруктів.
Тісто - ця програма використовується, коли ви прагнете замісити тісто для ручного формування.

0 Comments: