14 квітня 2010 р.

Про хлібопічку Delonghi BDM 750 W

Хлібопічка Delonghi BDM 750 W порадує будь-яку господарку, прикрасивши кухню, забезпечивши поставки свіжого хліба до обіднього столу, і викликавши щиру заздрість подруг. У цієї хлібопічки є практично все, чого можна тільки побажати, оптимізуючи свою домашню роботу.

Модель BDM 750 W - маленька, кругленька й дуже комфортна. Вона не займе багато місця на столі й впишеться в будь-який інтер'єр на вашій кухні. Максимальна вага, яку ви зможете спекти в хлібопічці - 1 кілограм. У наявності можливість вибору кольору скоринки на будь-який смак для більшості рецептів: світлої, середньої або темної. Завдяки наявності функції підтримки тепла, пристрій буде підтримує хліб гарячим протягом години після закінчення випічки.

Модель виконана з нейтрального світлого пластику, який не уступає нержавійці в надійності, а виглядає навіть акуратніше.
Якщо ви бажаєте прискорити випікання хліба, потрібно використовувати функцію Turbo, яка скорочує загальну тривалість часу випічки. Це дуже зручна функція, якщо вам терміново знадобився свіжий хліб. Хліб, який випечений з використанням даної функції, може бути нижче й щільніше, чим звичайний, за рахунок скорочення часу бродіння дріжджів і підйому тіста.

Ще одна корисна властивість хлібопічки Delonghi BDM 750 W - можливість готування джему зі свіжих або заморожених ягід і фруктів. Досить покласти в відро сировину, вибрати відповідну програму, і от ви вже зможете намазати солодким, запашним домашнім варенням хліб власного виготовлення.

Основні характеристики хлібопічки Delonghi BDM 750 W:
- Потужність: 450 Вт
- Максимальна вага випічки: 1000 г
- Кількість програм випічки: 12
- Форма випічки: буханець
- Матеріал корпусу: пластик
- Регулювання ваги випічки
- Вибір кольору скоринки
- Вбудований таймер
- Підтримка температури
- Заміс теста
- Прискорена випічка
- Готування варення
- Пшеничний хліб
- Випічка кекса
- Солодка випічка
- Житній хліб

Хлібопічка Delonghi BDM 750 W завжди допоможе Вам у готування хліба - від традиційного щоденного, святкового короваю або обрядового хліба - паски.

0 Comments: