Корпус хлібопічки Kenwood BM 256 виконаний з нержавіючої сталі з білою пластиковою кришкою та панеллю керування. Модель пропонує до ваших послуг 12 програм, серед яких завжди можна вибрати ту, яка можливо стане вашою улюбленою. Потужність споживання становить 480 Вт, що є досить економно при максимальній вазі випічки 1000 г. Панель керування BM 256 розроблена таким чином, щоб максимально полегшити використання хлібопічки й дозволяє швидко вибрати шукану програму випічки.
Особливістю даної хлібопічки, що відрізняє її від моделей інших виробників, є наявність режиму прискореної випічки, при використанні якого гарячий буханець буде готовий всього лише за 58 хвилин.
Під час роботи хлібопічки дисплей відображає час, що залишився до завершення процесу випічки хліба або готування тіста. Через оглядове віконце ви можете контролювати процес готування.
Таймер відкладеного старту моделі BM 256 розрахований на 15 годин: тобто, хлібопічка зможе почати змішувати компоненти для тіста, місити й випікати хліб без усякої вашої участі, щоб до заданого вами часу хазяї одержали свіжовипечений хліб.
Хлібопічка Kenwood BM256 обладнана функцією захисту програми у випадку перебоїв в електропостачанні. Після відновлення енергопостачання готування продовжиться з того моменту, коли була перервана програма.
Функція підтримки хліба в гарячому стані зберігає хліб теплим близько 1 години.
Характеристики Kenwood BM 256:
- Потужність: 480 Вт
- Максимальна вага випічки: 1000 г
- Кількість програм: 12
- Регулювання ваги випічки від 500 г до 1 кг
- Вибір кольору скоринки
- Таймер відстрочки часу випікання на 15 годин
- Рідкокристалічний дисплей
- Функція підтримка температури протягом години
- Матеріал корпуса: нержавіюча сталь
- Вага: 6.4 кг
Обзавівшись хлібопічкою Kenwood BM256, ви завжди будете мати свіжий і смачний хліб без штучних консервантів і шкідливих добавок, приготовлений по вашому улюбленому рецепту.
14 квітня 2010 р.
Про хлібопічку Kenwood BM 256
Опубліковано Unknown о 10:38
Мітки: Хлібопічки Kenwood
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment