14 квітня 2010 р.

Про хлібопічку Kenwood BM 210

У хлібопічки Kenwood BM 210 є 12 різних програм: одні з яких розраховані на змішування тіста і випічку хліба, такого як основний пшеничний, солодкий хліб з добавками, французький багет, хліб з борошна грубого помелу, швидкий хліб і т.д. Інші призначені винятково для замісу тіста, яке ви можете використовувати для готування пельменів, піци, локшини, вареників, пиріжків. Є ще спеціальна програма для варіння смачного домашнього варення.

Хлібопічка BM 210 обладнана таймером, який дозволить вам відкласти процес готування хліба до 13 годин. Проте, запуск із затримкою не рекомендується використовувати для режимів готування тіста, джему, хліба без клейковини й також для прискорених режимів.

Пристрій має захист від переривання електропостачання, що діє протягом 15 хвилин, у випадку, якщо хлібопічка була випадково відключена від мережі під час роботи або при зникненні електроживлення. Після поновлення електроживлення хлібопічка відразу ж продовжить роботу з обраної раніше програми.

Технічні характеристики Kenwood BM 210:
- Потужність: 600 Вт
- Максимальна вага випічки: 900 г
- Форма випічки: буханець
- Регулювання ваги випічки
- Вибір кольору скоринки
- Вбудований таймер
- Підтримка температури
- Матеріал корпусу: пластик
- Кількість програм випічки: 12
- Заміс тіста
- Прискорена випічка
- Хліб з борошна грубого помелу
- Пшеничний хліб
- Випічка кексу
- Житній хліб
- Солодка випічка
- Готування варення

0 Comments: