Інгредієнти:
Сметана - 125 г
Вода - 300 мл
Яєчний жовток - 1 шт.
Борошно -600 г
Цукор - 4 ст. л.
Сіль -1ч. л.
Дріжджі - 1,5 ч. л.
Вершкове масло - 2 ст. л.
Яйце - 1 шт.
Ванільний цукор - за смаком
Рослинна олія для змазування форми.
Режим: «Тісто».
Викласти готове тісто на присипану борошном дошку. Розділити його на невеликі шматочки й скачати з них колобки.
Змазати рослинною олією й присипати борошном круглу рознімну форму. Розкласти у форму булочки, залишаючи між ними відстань приблизно 1-2 см. Накрити серветкою й дати булочкам підійти. Поставити булочки в попередньо розігріту до температури 180°С духовку на 20 хвилин. Перед закінченням випічки змазати булочки збитим яйцем, щоб вийшла золотава скоринка.
30 липня 2010 р.
Булочки зі сметаного тіста
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment