На українському ринку з’явилася нова модель хлібопічки Panasonic SD-257. Від інших моделей її відрізняє нове алмазно-фтористе покриття форми для випічки хліба для захисту від ушкоджень. В 2 рази міцніше попередніх моделей!
Щодо приготування хліба, то пропонується 9 різних програм випічки хліба і 8 різних програм готування тіста. Кожна програма реалізує певний спосіб готування тіста/хліба й підходить для великої кількості різноманітних рецептів.
Нова програма для замісу крутого прісного тіста (ПЕЛЬМЕНІ) підходить для домашньої локшини, вареників, хмизу й багато чого іншого.
Хлібопічка Panasonic SD-257 має окрему програму для швидкого замісу дріжджового тіста для піци.
Любителям солодкого пропонується програма готування варення, а також програма випічки кексів і шарлоток (при 180° C до 90 хв).
Програма випічки хліба з безглютеновых сумішей знадобиться людям, які з тих чи інших причин не можуть споживати звичайний хліб.
Ще однією відмінністю від попередниці у хлібопічки є збереження хліба гарячим після закінчення роботи програми.
Господиня може вибрати колір скоринки (3 варіанта: світлий, середній, темний), один з
трьох розмірів буханця (~600 г, ~800 г, ~1 кг)
Модель також оснащена:
- диспенсером для автоматичного додавання додаткових інгредієнтів (ємність диспенсера для ізюму й горіхів макс. 150 г ізюму);
- таймером відстрочки випічки до 13 годин;
- антипригарним покриттям форми для випічки.
Розміри хлібопічки Panasonic SD-257 (В х Ш х Г) приблизно 37,0 х 28,0 х 33,0 см говорять про її компактність і можливість встановлення на будь-якій, навіть невеликій кухні. Вага описуємої моделі приблизно 6.8 кг. Споживана потужність 550 Вт.
12 липня 2010 р.
Хлібопічка Panasonic SD-257
Опубліковано Unknown о 23:13
Мітки: Хлібопічки Panasonic
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment