Для тіста:
Молоко - 3/4 чашки
Вода - 3/4 чашки + 2 ст. л.
маслинове масло -2 ст. л.
Борошно - 4 чашки
Цукор -1ч. л.
Сухі дріжджі -2 ч. л, + 1/4 ч. л.
Сіль - 1,5 ч. л.
Для начинки:
Дрібно порізана петрушка - 2 ст. л.
Дрібно порізаний шнітт-цибуля - 2 ст. л.
Тертий сир чеддер - 100 г
Рослинна олія для змазування форми
Молоко для змазування хліба.
Режим: «Тісто».
Перемішати всі складові начинки й відкласти для подальшого використання.
Викласти готове тісто на злегка посипаний борошном стіл і обім'яти його. Розділити тісто на 2 рівні частини. З однієї частини тіста розкотити 10 порціонних шматочків. Кожний шматочок розкотити в невеликі коржі, діаметром приблизно 7 см., на середину яких викласти по 1 ст. л. приготовленої начинки. Другу частину тіста також розділити на 10 шматочків. Розкотити їх у коржі й накрити ними коржі з начинкою. Таким чином, повинно вийти 10 «закритих бутербродів». Якщо залишилася начинка, посипати нею зверху кожен отриманий «бутерброд». Потім скласти «бутерброди» один на одного й укласти їх у змазану рослинною олією форму для хліба. Накрити рушником і дати настоятися в теплому місці протягом години або до збільшення розміру коржів в 2 рази. Змазати поверхню хліба молоком і випікати в попередньо розігрітій до температури 190°С духовці 40 хвилин.
Готовий хліб дістати з духовки, вийняти з форми й дати охолонути на ґратах.
30 липня 2010 р.
Хліб із сюрпризом
Опубліковано Unknown о 22:03
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment