30 липня 2010 р.

Піта

Інгредієнти:

Вода - 210 мл
Оливкова олія - 1 ст. л.
Біле хлібне борошно -350 г
Сіль -1,5 ч. л.
Цукор - 1 ч. л.
Сухі дріжджі -1ч. л.
Рослинна олія для змазування форми.

Режим: «Тісто».

Готове тісто дістати із хлібопічки та покласти на стіл, посипаний борошном. Розділити тісто на 6-10 рівних частин і скачати їх у кульки. Приплюснути кожну кульку, розкотити в овал або коло, приблизно 5 мм товщиною. Посипати кожну піту борошном, накрити харчовою плівкою, змазаною рослинною олією, і залишити на 10 хвилин.
Розігріти духовку до температури 230°С. Покласти піти на пательню, злегка змазану рослинною олією, і запікати близько 5-6 хвилин.

0 Comments: