Інгредієнти:
Вода - 210 мл
Оливкова олія - 1 ст. л.
Біле хлібне борошно -350 г
Сіль -1,5 ч. л.
Цукор - 1 ч. л.
Сухі дріжджі -1ч. л.
Рослинна олія для змазування форми.
Режим: «Тісто».
Готове тісто дістати із хлібопічки та покласти на стіл, посипаний борошном. Розділити тісто на 6-10 рівних частин і скачати їх у кульки. Приплюснути кожну кульку, розкотити в овал або коло, приблизно 5 мм товщиною. Посипати кожну піту борошном, накрити харчовою плівкою, змазаною рослинною олією, і залишити на 10 хвилин.
Розігріти духовку до температури 230°С. Покласти піти на пательню, злегка змазану рослинною олією, і запікати близько 5-6 хвилин.
30 липня 2010 р.
Піта
Опубліковано Unknown о 22:15
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment