Для тіста:
Сухі дріжджі - 2 ч. л.
Борошно - 500 г
Маргарин - 70 г
Мед - 1 ст. л.
Сіль - 2/3 ч. л.
Яйце + молоко (1,5%-ної жирності) - 290 мл.
Цукрова пудра для присипки
Для начинки:
Волоські горіхи - 1 чашка
Вершкове масло - 80 г
Цукор - 1/3 чашки
Мед - 1/2 ст. л.
Режим: «Тісто».
Приготувати начинку. Для цього горіхи зсипати в пакет і пройти по них качалкою кілька разів, після чого змішати з вершковим маслом, медом і цукром.
Готове тісто розкотити в пласт, нанести начинку, загорнути в рулет і покласти в контейнер хлібопічки.
Режим: «Основний».
Верх готового рулету посипати цукровою пудрою.
30 липня 2010 р.
Рулет «Горіховий спас»
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment