Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Для готування 4 міні-багетів вагою 100 г кожен
Час: 2 години. 03 хв.
Інгредієнти
• Вершкове масло: 40 г
• Сіль: 3⁄4 ч. л.
• Цукор: 3 ст. л.
• Пшеничне борошно: 220 г (1 мірна склянка)
• Житнє борошно: 50 г (1⁄4 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 1 ч. л.
• Яйця: 4 шт
• Зерна соняшника: 35 г
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: яйця, вершкове масло, цукор і сіль. Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 12 і натисніть на кнопку «Старт».
Після першого звукового сигналу додайте зерна соняшника в тісто.
Після другого звукового сигналу відкрийте хлібопічку, вийміть тісто й зробіть із нього 16 маленьких кульок.
Розкладіть по 4 кульки на підставку для випікання «багет» для одержання одного здобного багета, зробіть поздовжні надрізи.
Рекомендуємо змазати поверхню багета маслиновим маслом або іншим рослинним - це зробить поверхню багета більш блискучою й додасть золотавий відтінок.
Знову натисніть на кнопку «включити - виключити».
1 серпня 2010 р.
Здобний багет із зернами соняшника
Опубліковано Unknown о 22:58
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment