Вибираючи хлібопічку, яка займе почесне місце на нашій кухні, ми звертаємо увагу на ряд критеріїв, і ціна – далеко не останній з них. Ми розуміємо, що ціна залежить і від потужності, і від пакета програм, і від наявності або відсутності диспенсера й додаткових форм для випічки, і навіть від зовнішнього вигляду хлібопічки і її ергономіки, усі розуміємо, але прагнемо знайти таке співвідношення, щоб і функцій побільше, і ціна поменше!
І ми, як споживачі, маємо на це право. Скажемо прямо, хлебопічка Hitachi HB-C103 – варіант не зовсім економічний: можна витративши меншу суму стати власником хлібопічки з набагато більш широким програмним пакетом. Але найголовніші програми представлені й в Hitachi HB-C103, а додаткові функції й загальновідома якість Hitachi повністю відпрацюють високу вартість!
Хлібопічки Hitachi HB-C103 запропонують вам п'ять режимів роботи: хліб/ хліб з добавками, швидкий хліб, цільний пшеничний хліб, кекс, тісто. У цій хлібопічці можна приготувати й житній хліб, і солодку випічку, і безглютенові хлібобулочні вироби зі зниженим вмістом клейковини, французькі багети або дієтичну, корисну випічку з борошна грубого млива.
Ви можете вибирати й між двома можливими розмірами буханця: стандартним (500 грамів) або збільшеним (700 грамів). 13-годинний цифровий таймер хлібопічки Hitachi HB-C103 дозволить вам відкласти її запуск на необхідний час: свіжий, гарячий хліб поспіє саме до сніданку або до повернення з роботи домочадців. Hitachi HB-C103 пропонує вибір кольору скоринки хліба – світлу або звичайну.
Безумовно, поставивши на своїй кухні цю хлібопічку, ви зайвий раз підтвердите свою репутацію людини зі смаком до гарних і функціональних речей. І пам’ятайте: гарний домашній хліб підійде до будь-якої страви, перетворить звичайний домашній «перекусон» у справжній бенкет, тобто спілкуватися з вашою хлібопічкою вам доведеться часто. Саме тому гарна хлібопічка повинна вимагати довіри до себе, а модель Hitachi HB-C103 сповна зможе його виправдати.
1 серпня 2010 р.
Хлібопічка Hitachi HB-C103
Опубліковано Unknown о 22:46
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment