1 серпня 2010 р.

Хліб з додаванням сушених помідорів


Для хлібопічки Kenwood BM200


Норми витрати продуктів на один великий батон

280 мл (10 рідинних унцій) води
15 мл (3 ч. л.) олії з банки сушених помідорів або маслинової олії
400 г (14 унцій) невибіленого білого пшеничного борошна
50 г (2 унції) непросіяного борошна з висівками
25 г (1 унція) дрібно натертого сиру пармезан
7,5 мл (1 1/2 ч.л.) солі
10 мл (2 ч. л.) цукру
5 мл (1 ч. л.) сухих дріжджів, що легко змішуються
25 г (1 унція) сушених помідорів (після зливання олії з банки) у маслиновій олії

1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Налийте у форму води. Додайте масло з банки сушених помідорів.
Насипте борошно так, щоб вона повністю закрило рідину. Додайте сир пармезан.
3. Покладіть в різні кути форми сіль і цукор. Зробіть у центрі форми неглибоку ямку в борошні так, щоб не видно було рідини, і покладіть туди дріжджі.
4. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«WHITE Large» [Білий хліб: батон великого розміру].
Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
5. Коли в ході циклу вимішування тіста машина подасть звуковий сигнал, додайте сушених помідорів.
6. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.

0 Comments: