Для хлібопічки Kenwood BM200
Норми витрати продуктів на один звичайний або великий батон
Звичайний батон
1 яйце
вода, див. послідовність дій
15 мл (3 ч. л.) прозорого меду
10 мл (2 ч. л.) лимонного соку
350 г (12 унцій) непросіяного борошна з висівками
25 г (1 унція) невибіленого білого пшеничного борошна
15 мл (3 ч. л.) знежиреного сухого молока
7,5 мл (1 1/2 ч. л.) солі
5 мл (1 ч. л.) сухих дріжджів, що легко змішуються
Великий батон
1 яйце плюс 1 яєчний жовток
вода, див. послідовність дій
30 мл (6 чайних ложок) прозорого меду
15 мл (3 ч. л.) лимонного соку
450 г (1 фунт) непросіяного борошна з висівками
50 г (2 унції) невибіленого білого пшеничного борошна
25 мл (5 чайних ложок) знежиреного сухого молока
10 мл (2 ч. л.) солі
7,5 мл (1 1/2 ч. л.) сухих дріжджів, що легко змішуються
1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Вилийте яйце/яйця в мірну чашку й долийте води так, щоб загальний обсяг рідини склав 240 мл (8 1/2 рідинних унцій) або 310 мл (11 рідинних унцій). Вилийте все це у форму для випічки. Додайте мед і лимонний сік.
3. Насипте борошно так, щоб воно повністю закрило рідину. Покладіть в різні кути форми порошкове молоко й сіль.
4. Зробіть у центрі форми неглибоку ямку в борошні, так, щоб не видно було рідини, і покладіть туди дріжджі.
5. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму:
«WHOLEWHEAT Regular» [Хліб з висівками: батон звичайного розміру] або «WHOLEWHEAT Large» [Хліб з висівками: батон великого розміру].
Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
6. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися. Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.
1 серпня 2010 р.
Хліб з висівками
Опубліковано Unknown о 22:56
Мітки: Рецепти для хлібопічки Kenwood, Хліб з додаванням додаткових інгредієнтів
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment