Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Для готування 4 міні-багетів вагою 100 г кожен
Час: 2 години. 03 хв.
Інгредієнти
• Тепла вода: 190 мл
• Сіль: 3⁄4 ч. л.
• Пшеничне борошно: 210 г (1 мірна склянка)
• Житнє борошно: 40 г (1⁄4 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 3⁄4 ч. л.
• Цукор: 1 ч. л.
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, цукор і сіль. Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 12 і натисніть на кнопку «Старт».
Після звукового сигналу відкрийте хлібопічку й вийміть тісто.
Розділіть його на 4 рівні частини, з яких виготовте багети, після чого обваляйте їх у борошні.
Розкладіть багети на підставку для випікання «багет», нанесіть поздовжні надрізи.
Знову натисніть на кнопку «включене - виключене».
Невеликої кількості житнього борошна достатньо для додання сільського колориту цьому традиційному багету.
1 серпня 2010 р.
Багети по-селянські
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment