Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Вага: 1000 г
Час: 3 години. 39 хв
Інгредієнти
• Тепла вода: 500 мл
• Сіль: 2 ч. л.
• Пшеничне борошно: 400 г (2 мірних склянки)
• Житнє борошно: 150 г (3⁄4 мірної склянки)
• Цільне борошно: 150 г (3⁄4 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 3⁄4 ч. л.
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити
кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода й сіль.
Потім додайте три види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопечку. Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера.
1 серпня 2010 р.
Фермерський хліб
Опубліковано Unknown о 22:53
Мітки: Рецепти для хлібопічки Moulinex, Хліб з додаванням додаткових інгредієнтів
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment