Для хлібопічки Delonghi BDM 075
Вода: 315 мл
Олія: 1 ч.л.
Цукор: 1 ч.л.
Сіль: 1 ½ ч.л.
Сушений майоран: ½ ч.л.
Шматочки ковбаси: 100 г (⅔ склянки)
Тертий сир «Моцарелла»: 50 г (⅔ склянки)
Мука: 600 г (3¾ склянки)
Сухі активні дріжджі: 1 ½ ч.л.
Приготування:
1. Покладіть інгредієнти в форму у вказаному порядку, перемішайте, додайте муку.
В муці зробіть невеличку ямку, в неї насипте дріжджі.
Приберіть муку, яка випадково висипалась мимо форми.
2. Вставте форму в хлібопічку та закрийте кришку.
3. Натисніть кнопку МЕНЮ та виберіть програму 1 – КЛАСИЧНИЙ.
4. Виберіть рівень засмаження, вагу хліба та натисніть START/STOP.
Примітка: цей рецепт підходить лише для хліба вагою 750 г.
29 листопада 2010 р.
Хліб з ковбасою та сиром 750 г
Опубліковано Unknown о 21:06
Мітки: Рецепти для хлібопічки Kenwood, Хліб з додаванням додаткових інгредієнтів
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment