Для хлібопічки Kenwood BM450 (8 програма)
Інгредієнти:
Масло вершкове: 115 г
Світла патока: 200 г
Цукор: 50 г
Молоко: 60 мл
Яйце, трошки збите: 2
Сметана: 85 г
Очищені дозрілі банани: 200 г
Звичайне біле борошно: 280 г
Мелена кориця: 1 ч. л.
Розпушувач: 2 ч. л.
Питна сода: 1 ч. л.
Сіль: 0,25 ч. л.
Час: 1 година 22 хвилини
1 Покладіть масло, патоку та цукор у невеличку каструлю та підігрівайте, доки суміш не розтане. Не забувайте помішувати час від часу. Залиште охолонути, а потім перелийте у тацю для хліба.
2 Потовчіть банани, а потім додайте їх до таці разом із яйцями, сметаною та молоком.
3 Просійте борошно, розпушувач, питну соду та корицю разом. Потім додайте до таці.
Поради: При приготуванні чайного хліба із бананами, фініками та грецькими горіхами, додайте 40 гр. подрібнених фініків та 40 гр. подрібнених грецьких горіхів через 6 хвилин після початку циклу вимішування.
29 листопада 2010 р.
Хліб з бананами та корицею
Опубліковано Unknown о 20:50
Мітки: Рецепти для хлібопічки Kenwood, Хліб з додаванням додаткових інгредієнтів
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment