29 листопада 2010 р.

Хлібопічка Delonghi BDM 755 S


У вашій кухні уже є духова шафа, мікрохвильова плита, кухонний комбайн, пароварка, аерогриль… Видалося б, досить розумних приладів, щоб готувати смачну й корисну їжу. Але є ще один, зовсім незамінний прилад, і це домашня хлібопічка. Насправді, адже від того, з яким хлібом ви подасте гарячі страви або холодні закуски, багато в чому залежить враження від обіду або вечері.

Найпростіший курячий або грибний супчик перетворюється у вишукані ласощі разом зі шматком домашнього бородинського, а ніжний білий домашній хліб, випечений з різними смачними добавками, намазаний маслом, або медом, або варенням – дуже російський і дуже смачний десерт! А які ніжні будуть ваші пудинги або грінки, вирішивши приготувати їх не з магазинного, а з домашнього хлібця! Мріяти можна довго, але краще переконатися на власному досвіді!

Намагаєтеся купити гарну хлібопічку, але не знаєте, якою вона повинна бути? Це дуже просто: функціональною, надійною, оснащеною достатньою кількістю правильних програм, гарною й зручною, наприклад, такою, як Delonghi BDM 755 S. Її гарний корпус виконаний з нержавіючої сталі: погодитеся, уже в цьому є певний стиль? Така хлібопічка відмінно підійде до вишукано-холостяцької кухні в стилі ганьби-тік і буде там незайвою: хто сказав, що холостяки не вміють цінувати домашній комфорт і смачну випічку?

А втім, і більша родина не нарадується хлібопічці Delonghi BDM 755 S, і напевно теж зуміє знайти спосіб зручно й красиво її розмістити. Максимальна вага хлібного буханця, який ви зможете спекти в хлібопічці Delonghi BDM 755 S – 1 кілограм. Ви зможете самі вибирати колір скоринки й приготувати хліб або ніжний, золотавий, або темний, коричневий, з піджаристою скоринкою.

Хлібопічка представить вам 13 різних програм, серед яких є програми для замісу тіста, яке ви не збираєтеся випікати в хлібопічці, а зможете використовувати для готування домашніх пельменів або вареників, програми для випічки французького хліба, основного пшеничного хліба, пирогів, кексів, шарлоток, хлібів з різними смачними добавками – солодкими, як горіхи, ізюм, сухофрукти, або – гострими, як спеції, сири, часник.

Крім того, ви можете приготувати швидку випічку, якщо чекаєте гостей, і вона буде анітрохи не менш смачною, ніж «повнорозмірна». Антипригарне покриття цебра хлібопічки може гарантувати, що ваш хлібець не підгорить, а занадто довго займатися миттям форми вам не доведеться.

0 Comments: