Для хлібопічки Kenwood BM450 (7 програма)
Інгредієнти:
Масло вершкове: 115 г
Світла патока: 125 г
Патока: 50 г
Цукор: 125 г
Молоко: 180 мл
Яйце, трошки збите: 1
Звичайне борошно: 280 г
Мелений імбир: 2 ч. л.
Розпушувач: 2 ч. л.
Питна сода: 1 ч. л.
Сіль: 0,25 ч. л.
Час: 2 година 8 хвилин
1 Покладіть масло, світлу та густу патоку, та цукор у невеличку каструлю та підігрівайте, доки суміш не розтане. Не забувайте помішувати час від часу. Залиште охолонути, а потім перелийте у тацю для хліба.
2 Після цього додайте молоко та яйце.
3 Просійте борошно, імбир, сіль, розпушувач та питну соду, а потім додайте до таці.
Увага: Імбирний кекс рекомендується зберігати у герметичній ємності протягом 24 годин перш, ніж подавати його до столу. Він має повністю насититись.
15 листопада 2010 р.
Кекс
Опубліковано Unknown о 22:44
Мітки: Здоба, Рецепти для хлібопічки Kenwood
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment