Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Вага: 1500 г
Час: 3 години. 44 хв.
Інгредієнти
• Молоко: 300 г
• Сіль: 2 ч. л.
• Вершкове масло: 100 г
• Цукор: 3 ст. л.
• Цукор-сирець: 50 г
• Яйця: 4 шт.
• Пшеничне борошно: 700 г (3 1⁄2 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 1 ч. л.
• Свіжа малина (+ 6 для прикраси): 80 г
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: молоко, яйця, малина, цукор і сіль. Потім додайте борошно й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку. Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки. Натисніть на кнопку «Старт».
Після звукового сигналу додайте вершкове масло й цукор-сирець.
За 30-45 хвилин до закінчення програми відкрийте хлібопічку й перевірте ступінь готовності тіста: якщо тісто достатнє щільне, викладіть малину на хліб для прикраси.
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера.
3 листопада 2010 р.
Фламандський хліб з малиною
Опубліковано Unknown о 21:17
Мітки: Здоба, Рецепти для хлібопічки Moulinex
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment