Для хлібопічки Delonghi BDM 075
Класичний традиційний: 1 кг
Вода: 415 мл
Олія: 2 ложки
Мука: 680 г (4¼ склянки)
Цукор: 2 ложки
Сіль: 2 ч.л.
Сухі активні дріжджі: 1 ½ ч.л.
Приготування
1. Налийте воду в форму та додайте олію.
Змішайте муку та цукор, додайте сіль та насипте в форму. Зробіть невеличку ямку, в неї
насипте дріжджі. Приберіть муку, яка випадково висипалась мимо форми.
2. Вставте форму в хлібопічку та закрийте кришку.
3. Натисніть кнопку МЕНЮ та виберіть програму 1 – КЛАСИЧНИЙ.
4. Виберіть рівень засмаження, вагу хліба та натисніть START/STOP.
29 листопада 2010 р.
Класичний хліб
Опубліковано Unknown о 20:41
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment