Для хлібопічки Kenwood BM450 (7 програма)
Інгредієнти:
Масло вершкове: 115 г
Світла патока: 150 г
Цукор: 75 г
Помаранчевий мармелад: 75 г
Молоко: 175 мл
Яйце: 1
Звичайне біле борошно: 280 г
Розпушувач: 2 ч. л.
Питна сода: 1 ч. л.
Сіль: 0,5 ч. л.
Час: 2 година 8 хвилин
1 Покладіть масло, патоку та цукор у невеличку каструлю та підігрівайте, доки суміш не розтане.
Не забувайте помішувати час від часу. Залиште охолонути, а потім перелийте у тацю для хліба.
2 Додайте молоко та яйця.
3 Просійте борошно, розпушувач, питну соду та сіль, а потім додайте до таці.
Поради:
Коли пиріг буде готовий й охолоне, ви можете зробити та нанести присипку. Змішайте 140 гр. м’якого сиру жирного сорту чи сиру маскарпоне, 40 гр. просіяної цукрової пудри та 15 мл (1 столову ложку) цитрусових скоринок або помаранчевого мармеладу. Намастіть верхівку торту.
15 листопада 2010 р.
Мармеладний пиріг
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment