Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Для готування 4 міні-багетів вагою 100 г кожен
Час: 2 години. 03 хв.
Інгредієнти
• Тепла вода: 175 мл.
• Цукор: 1 ч. л.
• Сіль: 3⁄4 ч. л.
• Вершкове масло: 20 г
• Пшеничне борошно: 150 г (3⁄4 мірної склянки)
• Цільне борошно: 100 г (1⁄2 мірної склянки)
• Висівки тонкого млива 8 ст. л.
• Сухі пекарські дріжджі: 3⁄4 ч. л.
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, вершкове масло, цукор і сіль.
Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 12 і натисніть на кнопку «Старт».
Після звукового сигналу відкрийте хлібопічку й вийміть тісто.
Розділіть його на 4 рівні частини, з яких виготовте багети, після чого обваляйте їх в висівках тонкого млива. Розкладіть багети на підставкy для випікання «багет», зробіть поперечні надрізи.
Знову натисніть на кнопку «включити - виключити».
29 листопада 2010 р.
Багети з висівками тонкого млива
Опубліковано Unknown о 20:54
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment