Для хлібопічки Kenwood BM200
Норми витрати продуктів на великий батон
310 мл (11 рідинних унцій) наполовину знятого молока
450 г (1 фунт) невибіленого білого пшеничного борошна
5 мл (1 ч.л.) солі
15 мл (3 ч.л.) цукру
25 г (1 унція) вершкового масла
12,5 мл (21/2 ч.л.) сухих дріжджів, що легко змішуються
1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Нагрійте молоко до температури 32-35C і налийте його у форму. Насипте борошно так, щоб воно повністю закрило молоко.
3. Покладіть в різні кути форми сіль, цукор і вершкове масло. Зробіть у центрі форми неглибоку ямку в борошні, так, щоб не видно було молока, і покладіть туди дріжджі.
4. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«SPECIALITY Rapid Cycle» [Спеціальний асортимент: цикл швидкого готування].
Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
5. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.
22 вересня 2010 р.
Хліб з тіста на молоці
Опубліковано Unknown о 10:11
Мітки: Білий хліб
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment