Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Вага: 1000 г
Час: 3 години. 39 хв.
Інгредієнти
• Зелений чай (холодний): 550 мл
• Сіль: 2 ч. л.
• Пшеничне борошно: 450 г (2 1⁄4 мірної склянки)
• Цільне борошно : 250 г (1 1⁄4 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 3/4 ч. л.
• Фініки (+ 3 для прикраси): 100 г
• Зерна кунжуту: 20 г
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: чай, фініки без кісточок і сіль.
Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку. Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
За 30-45 хвилин до закінчення програми відкрийте хлібопічку й перевірте ступінь готовності тіста: якщо тісто достатнє щільне, викладіть фініки й зерна кунжуту на хліб для прикраси.
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера.
2 вересня 2010 р.
Хліб із зеленим чаєм і фініками
Опубліковано Unknown о 16:35
Мітки: Рецепти для хлібопічки Moulinex, Хліб з додаванням додаткових інгредієнтів
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment