Сухі дріжджі - 1,5 ч. л. або свіжі дріжджі - 10 г
Пшеничне борошно - 450 г
Сіль - 0,5 ч. л.
Цукор - 2 ст. л.
Молоко - 250 мл
Вершкове масло - 2 ст. л.
Для начинки:
Мак - 100 г
Цукор - 150 г
Молоко - 100 мл
Ізюм, курага, вишня – за смаком.
Режим: «Тісто».
Приготувати начинку. Мак перемішати із цукром, залити молоком і варити до густоти, але не до стану карамелі.
Готове тісто поділити на 4 частині, кожну частину розкотити в прямокутник, викласти на неї 1/4 приготовленої начинки й розрівняти, потім покласти вишню та сухофрукти й згорнути тісто з начинкою в рулет. Рулети укласти в відро хлібопічки (2 рулети на дно і 2 - зверху), накрити рушником і дати підійти 1 годину. Потім поставити відро в хлібопічку й випікати в режимі «Випічка».
2 вересня 2010 р.
Солодкий хліб-завитушка з маком і сухофруктами
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment