Для хлібопічки Kenwood BM200
Норми витрати продуктів на великий батон:
310 мл (11 рідинних унцій) води
15 мл (3 ч.л.) лимонного соку
500 г (1 фунт 2 унції) відповідної борошняної суміші
20 мл (4 ч.л.) знежиреного сухого молока
10 мл (2 ч.л.) солі
5 мл (1 ч.л.) неочищеного очеретяного світло-коричневого цукру
25 г (1 унція) вершкового масла
7,5 мл (1 ч.л.) сухих дріжджів, що легко змішуються
1. Витягніть із машини форму для випічки й установіть мішалку.
2. Налийте у форму води. Додайте лимонний сік. Насипте борошно так, що б воно повністю закрило рідину.
3. Додайте порошкове молоко. Покладіть в різні кути форми сіль, цукор і вершкове масло.
4. Зробіть у центрі форми неглибоку ямку в борошні, так, щоб не було видно рідини, і покладіть туди дріжджі.
5. Вставте форму для випічки в машину й закріпіть її. Виберіть програму
«WHOLEWHEAT Large Rapid» [Хліб з висівками: батон великого розміру, швидке готування]. Натисніть кнопку «Start» [Пуск].
6. По завершенню циклу вимкніть живлення й витягніть форму для випічки, попередньо надягши кухонні рукавиці, щоб не обпектися.
Переверніть форму й викладіть хліб на дротяну сітку для охолодження.
22 вересня 2010 р.
Хліб із суміші білого борошна, борошна з висівками, житнього борошна й цільних пшеничних зерен із солодом
Опубліковано Unknown о 10:01
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment