Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Вага : 1250 г
Час : 1 година. 25 хв.
ІНГРЕДІЄНТИ
• Тепла вода : 430 мл
• Маслинова олія: 5,5 ст. л.
• Сіль : 2,5 ст. л.
• Пшеничне борошно: 720 г (3 2⁄3 мірної склянки)
• Сухі пекарські дріжджі: 4,5 ч. л.
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, маслинова олія, сіль.
Потім додайте борошно й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку. Виберіть програму 13.
Натисніть на кнопку «Старт».
Через годину вимкніть хлібопічку й вийміть тісто з контейнера. Посипте робочу поверхню борошном і сформуйте з тіста кулю подовженої форми. Розкотіть його качалкою, потім за допомогою ножиців зробіть надрізи у формі «колоса»
Дайте тісту підійти протягом 20 хвилин при кімнатній температурі.
Попередньо нагрійте духовку до 220°C (положення термостата 7-8) протягом 5 хвилин з ємністю, наповненою водою, для зволоження повітря в духовці. Змочіть хліб водою за допомогою пензлика. Поставте хліб у духовку й випікайте протягом 25 хвилин.
Дайте охолонути на сітці.
2 вересня 2010 р.
Прованський хліб
Опубліковано Unknown о 16:38
Мітки: Білий хліб
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment