Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette
Вага: 1000 г
Час: 3 години. 39 хв
Інгредієнти
• Тепла вода: 500 мл
• Сіль: 2 ч. л.
• Пшеничне борошно: 500 г (2 1⁄2 мірної склянки)
• Житнє борошно: 200 г (1 мірна склянка)
• Сухі пекарські дріжджі: 1 ч. л.
• Ріпчаста цибуля (+ кілька кілець цибулі): 30 г
• Гриби: 40 г
• Сир Бофор кубиками: 80 г
(замість сиру Бофор можна використовувати сир Пармезан або будь-який інший сир)
У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, нарізані гриби й ріпчаста цибуля, кубики сиру Бофор і сіль. Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку. Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
За 30-45 хвилин до закінчення програми відкрийте хлібопічку й перевірте ступінь готовності тіста: якщо тісто достатнє щільне, викладіть кільця цибулі на хліб для прикраси.
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера.
Для ілюстрації: випічка з темно-золотавою скоринкою.
22 вересня 2010 р.
Хліб по-савойські
Опубліковано Unknown о 10:10
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment