2 вересня 2010 р.

Медовий пряник

Пшеничне борошно - 400 г
Яйця - 2 шт.
Коричневий цукор - 150 г,
Мед – 100 г,
Суміш спецій (мускатний горіх, імбир, кориця, гвоздика) - 4 ч. л.
Вершкове масло - 50 г
Пекарський порошок - 4 ч. л.
Сіль – за смаком.

У мисці розтерти яйця із цукром. Коли маса стане світлою, додати мелені спеції, сіль і ще раз збити цукрово-яєчну суміш. Додати розм'якшене вершкове масло й ретельно перемішати. Влити розігрітий на водяній бані мед. Перелити приготовлену суміш у контейнер хлібопічки. Борошно змішати з пекарським порошком і пересипати в контейнер. Контейнер поставити у хлібопічку й вибрати режим: «Кекс», скоринка: середня.

0 Comments: