22 вересня 2010 р.

Мексиканський хліб «текс-мекс»

Для хлібопічки Moulinex XXL Baguette

Вага: 1000 г
Час: 3 години. 39 хв.

Інгредієнти
• Тепла вода: 450 мл
• Сіль: 2 ч. л.
• Молоко: 10 г
• Пшеничне борошно: 500 г (2 1⁄2 мірної склянки)
• Цільне борошно: 140 г (3⁄4 мірної склянки)
• Кукурудзяна крупа: 60 г
• Сухі пекарські дріжджі: 3/4 ч. л.
• Солодкий перець: 100 г
• Мексиканська суміш спецій: 20 г

У випадку використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.

Викладіть інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, солодкий перець, нарізаний кубиками, спеції, молоко кукурудзяна крупа й сіль.
Потім додайте два види борошна й сухі дріжджі.
Поставте контейнер у хлібопічку.
Виберіть програму 2, вагу хліба й бажаний колір скоринки.
Натисніть на кнопку «Старт».
Наприкінці програми вимкніть хлібопічку, вийміть контейнер і викладіть хліб з контейнера.

0 Comments: