Вода - 1,25 чашки
Пшеничне борошно - 4 + 0,5 чашки
Сіль -1 ч. л.
Сухі дріжджі -2,5 ч. л.
Вершкове масло - 3 ст. л.
Сухе молоко - 0,25 чашки
Цукор - 5 ст. л.
Рослинна олія для змазування жаровні.
Режим: «Тісто».
Готове тісто викласти в більшу миску, змазану рослинною олією, накрити рушником і дати підійти. Розділити тісто на 24 рівних шматочка, сформувати з них невеликі кульки й укласти їх на змазану рослинною олією жаровню. Дати підійти, поки кульки вдвічі не збільшаться в розмірі. Випікати булочки при температурі 190°С протягом 25-30 хвилин.
22 вересня 2010 р.
Пшеничні булочки
Subscribe to:
Дописати коментарі (Atom)
0 Comments:
Post a Comment